Ora Podo, Ora Popo

berita terbaru nu kita
Ilustrasi (Grafis:Annur2)
Jum'at, 05 Mei 2017 - 08:20 WIB | Dilihat: 16.16k

NUKITA.ID, MALANG –  

ORA PODO, ORA POPO

Gak kabeh uwong kudu cocok karo karepe awak e dewe, 
Gak kabeh uwong kudu manut nang awak dewe.

Gak kabeh uwong kudu sepakat, gak kabeh uwong kudu ngomongno yen awak dewe apik.
Gak kabeh uwong. . . .
Gak kabeh uwong.

Ora usah nggumunan ndelok sulak e dunyo.
Ora usah kagetan karo fatwa-fatwa nyeleneh.

Ora podo, ora popo.
Seng penting gawe apik marang wong liyo.

Salam Takdzim
Ahmad Zain Bad
Pondok Pesantren Annur2.net
Facebook.com/annur2malang
IG: @pesantren cahaya


Pewarta :
Editor : Yatimul Ainun
Tags : , , , , , , , ,

Comments: